Lelaki jatuh ke dalam kandang singa.. Nasib baik lelaki tu buat macam ni mengelakkan serangan pertama oleh singa yang boleh membawa maut.. akhirnya..

 

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Lelaki jatuh ke dalam kandang singa.. Nasib baik lelaki tu buat macam ni mengelakkan serangan pertama oleh singa yang boleh membawa maut.. akhirnya.. Netizen: “mampus udh tau ada larangan nya masuk ke kandang singa.. malah sok2n..” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.

Kenapa haiwan serang manusia? Terdapat sebab haiwan akan menyerang manusia, yang pertama adalah ketakutan. Cape Buffaloes adalah contoh klasik. Mereka benar-benar berita buruk. Ini bukan kerana mereka mahu memakan awak tetapi kerana mereka percaya anda mahu memakannya. Kenapa lagi kita akan berjalan di atas kaki belakang kita, menunjukkan gigi dan kulit putih kita? Singa, apabila benar-benar tidak digunakan untuk orang akan lari ketika mereka bertemu manusia tetapi tentu saja jika terkejut pada jarak dekat dapat menyerang ketakutan untuk mempertahankan diri (dan kemudian memakan kamu sebagai bonus).

Singa adalah pemangsa tulen, tidak seperti kita yang separuh pemangsa. Mereka adalah para jenius yang membunuh. Apabila anda melihat singa berjemur dengan menatap antelop di jauh, mereka tidak mengembara, mereka sentiasa mengemas kini pengetahuan mereka tentang tabiat mangsa mereka. Oleh itu, apabila mereka kehilangan ketakutan mereka, mereka akan mula menguji kamu.

Apa-apa pun, jom tonton video di bawah. Lelaki jatuh ke dalam kandang singa.. Nasib baik lelaki tu buat macam ni mengelakkan serangan pertama oleh singa yang boleh membawa maut.. akhirnya.. Saksikan

Sila tonton video:

Gadis cantik demi tarik ikan ‘besar’ ke atas darat, sudah tidak hirau sama ada aksi dia agak memalukan!!

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Gadis cantik demi tarik ikan ‘besar’ ke atas darat, sudah tidak hirau sama ada aksi dia agak memalukan!! Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.

Bagi orang yang memancing dengan kumpulan kawan – ia merupakan pengalaman ikatan. Dan sama ada mana-mana ikan ditangkap atau tidak – ia adalah persahabatan yang paling penting. Sebagai contoh, saya mempunyai kawan-kawan yang mempunyai rumah tasik di tasik-tasik beku Minnesota semata-mata kerana isteri mereka tidak membiarkan mereka menghabiskan seminggu minum bir dengan kawan-kawan tetapi tidak fikir ia ok jika mereka pergi memancing.

Sesetengah orang hanya menikmati di luar dan air. Terutamanya keupayaan untuk mendapatkan bot mereka ke kawasan yang terpencil di mana tiada siapa lagi. Sesetengah orang menikmati keseronokan memburu ikan. Dalam kes-kes ini memancing hanya pasif kepada pemerhati yang tidak terlatih. Dan kadang-kadang orang berada di situ untuk keseronokan perjuangan dengan ikan permainan (seperti memancing laut dalam). Jika ya, anda mungkin menunggu beberapa jam untuk mendapatkan gigitan tetapi kemudian beberapa minit (atau bahkan jam) keseronokan.

Apa-apa pun, jom sama-sama kita tonton video di bawah. Gadis cantik demi tarik ikan ‘besar’ ke atas darat, sudah tidak hirau sama ada aksi dia agak memalukan!! Saksikan

Sila tonton video:

Sumber – dharian

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *