Lelaki ini cuma berdiri di tepi pantai, Tiba-tiba semua orang Meneriaknya dengan KUAT!! Lihat Apa yang terjadi.. Menakutkan

 

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Lelaki ini cuma berdiri di tepi pantai, Tiba-tiba semua orang Meneriaknya dengan KUAT!! Lihat Apa yang terjadi.. Menakutkan. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Tepi pantai boleh menjadi tempat yang berbahaya secara alamiah. Tenggelam adalah kemungkinan, walaupun untuk profesional. Sentiasa perhatikan arus laut yang kuat. Gelombang cukup kuat untuk membanting anda ke dasar laut. Papan luncur boleh menjadi peluru dengan cepat, kerana anda boleh menjadi kusut di tali anda. Apabila menonton pelayar berpengalaman memotong melalui air, mudah untuk melihat melayari sebagai sukan yang sangat kurang dalam bahaya.

Lautan mempunyai kekuatan yang sangat kuat dan manusia adalah makhluk tanah secara alamiah. Kami jelas memerlukan oksigen untuk hidup. Jangan biarkan diri anda tertipu dengan berfikir bahawa hanya kerana anda seorang perenang yang baik yang anda dikecualikan dari bahaya ini. Oleh itu, kalau main kat tepi pantai, kalau jumpa ada ombak dan gelombang yang sangat besar, jauhi kan diri dari tepi pantai untuk mengelakkan berlakunya apa-apa kemalangan.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Lelaki ini cuma berdiri di tepi pantai, Tiba-tiba semua orang Meneriaknya dengan KUAT!! Lihat Apa yang terjadi.. Menakutkan. Saksikan

Sila tonton video:

Dia menunggang motosikal ingin melalui gaja h-gajah.. Gajah naik marah dan lepas tu mau serang dia.. akhirnya sangat..

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Dia menunggang motosikal ingin melalui gajah-gajah.. Gajah naik marah dan lepas tu mau serang dia.. akhirnya sangat.. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.

Gajah adalah haiwan yang lemah lembut. Tetapi kadang-kadang mereka akan menyerang manusia, dan kadang-kadang mereka berlari. Sebagai contoh, gajah menyerang pemangsa (iaitu, untuk mempertahankan diri). Tindakan ini adalah penyesuaian evolusi yang diperlukan, tanpa yang mereka tidak dapat bertahan. Sebagai contoh, gajah yang malu-malu tidak akan bertahan lama terhadap harimau atau singa – mereka harus melawan mereka. Jika mereka boleh lari dan lari, mereka juga boleh melakukannya.

Manusia adalah pemangsa gajah (dan lebih berbahaya kepada mereka daripada singa). Gajah mungkin mengalami pengalaman yang lalu kerana diancam oleh orang. Oleh itu, seekor gajah boleh memutuskan bahawa bentuk pertahanan terbaik adalah pelanggaran, dan serangan. Atau ia boleh membekukan dan menyembunyikan, atau cuba melarikan diri. Tekanan dari pencerobohan manusia kepada habitat mereka. Sekiranya seseorang terus memperluas penempatan mereka ke kawasan yang anda tinggalkan, dan menghalang anda daripada mengakses makanan yang anda perlukan, tidakkah anda mengalami tekanan?

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Dia menunggang motosikal ingin melalui gajah-gajah.. Gajah naik marah dan lepas tu mau serang dia.. akhirnya sangat.. Saksikan

Sila tonton video:
Sumber – dharian

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *